Aktiviteter

Skidbyrån erbjuder konsultation, guidade turer, skidskola, skräddarsydda kurser och paket med resa och aktiviteter. Vi vill ge dig starka och stora upplevelser som är anpassade till dina villkor.

Önskar du få tips för att känna dig stabilare, åka snyggare eller snabbare och ta din skidupplevelsen till en ny nivå? Eller vill du kanske bara åka med någon som känner området, pist eller offpist, och har lavin- och säkerhetskunskap för att känna dig lite mer lugn och trygg? Eller är det så att du aldrig känt den kittlande känslan av att stå på en fjälltopp och se ut över en orörd sluttning och känna dig ensam i världen? Då är en topptur med stighudar eller helikopter något som vi rekommenderar dig varmt att prova.

Vi kan även hjälpa dig med ett helt konferenspaket, vi skräddarsyr en upplevelse med resa, boende, guidning, skidskola, utrustning, mat och lokaler för det ni önskar. Skulle det vara brist på snö eller rent av sommar kan vi arrangera aktionsportaktiviteter som forspaddling, klättring och downhill cykling istället för skidåkning.

Hör av dig så diskuterar vi dina önskemål och möjligheterna för den säsong och plats du önskar.

Foto av Robin Elfsberg